Politica de Livrare

LIVRARE

SC Davicon Operational SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Transportul standard este de 20 RON, prin Urgent Cargus.

RETUR

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Produsele ce prezinta ure de purtare din partea clientilor sau nu sunt trimise de catre client in ambalajele originale ale produsului returnat, nu sunt eligible pentru retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Adresa pentru trimiterea coletului este: Str. Paul Greceanu nr 16.

Retragerea din contract se poate face printr-o declaratie inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, telefon, SMS, etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, completati formularul din linkul urmator sau realizati o cerere dupa modelul care urmeaza. Formularul completat trebuie pus in colet.

Formular retur - BauVertical

SAU

Model cerere:

 

Catre,

 

SC Davicon Operational SRL

Adresa: Str. Paul Greceanu nr. 16, sector 2, Bucuresti.

Numar de telefon: 0753944344

Adresa de e-mail: info@bauvertical.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse:

 

Produs 1:

Produs 2:

 

Numarul comenzii:

Primite la data: __ / __ / ____

Numele clientului:

Adresa clientului:

 

Semnatura clientului:

Data

 

Rog schimbarea produselor cu:

SAU

Rog returnarea contravalorii produselor in contul IBAN: