Despre noi

Cine suntem?

BauVertical este magazinul online ce comercializează cele mai calitative și rezistente echipamente de protecția muncii din Romania. BauVertical a început din dorința de a aduce pe piață din Romania echipamente rezistente și de calitate superioară, observând lipsa ofertei și totodată nevoia de a deservi acest segment.

Începuturi

În 2020 am început colaborarea cu cel mai renumit brand de echipamente din Europa, Engelbert Strauss, cu viziunea de a aduce calitate în Romania.

Parteneriatul cu Engelbert Strauss ne-a adus rapid notorietate și încredere în dreptul firmelor de renume din România precum One United Properties, Carrier Global, WDP, Altran și multe altele.

Misiunea Noastră

Din dorința de a ne adresa și celor care doresc calitate la un preț accesibil, am început parteneriatul cu producătorul ceh, Ardon, adresându-ne firmelor ce doresc să investească în calitate pentru  angajații lor.

Așadar, BauVertical este un magazin online în care pot fi găsite atât echipamente de protecția muncii de la producătorul de top Engelbert  Strauss, dar și produse rezistente la un preț accesibil pentru toți cei dispuși să investească în calitate și angajații lor.

Întrebări Frecvente

Ai nelămuriri? Nu ezita să ne contactezi!

Lasă-ne un mesaj folosind formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns către tine!